关于我们 Over China Times

“Hét mediakanaal voor de Nederlandse Chinezen”

China Times is gevestigd in het hart van China Town, Den Haag. In 2003 werd de Chinese krant gelanceerd met als visie om de Chinese gemeenschap meer te voorzien van het laatste nieuws en trends uit Nederland en China.

Advertentiebeleid

China Times heeft gekozen voor een 60% redactioneel / 40% advertentiebeleid. Deze belangrijke stap van oprichter Atom Zhou, heeft ervoor gezorgd dat China Times een van de meest toonaangevende en invloedrijke zakelijke Chinese krant in de Benelux en Duitsland is geworden.

Maatschappelijk belang

Waar Chinezen zijn, daar is de China Times. Met meer dan 300 distributiepunten, is onze krant overal gratis te verkrijgen waar veel Chinezen samenkomen. Zo kunt u de krant vinden bij landelijke toko’s zoals: Amazing Oriental en Wah Nam Hong, tot Chinese restaurants en Hotels.

De China Times dient als informatie mediakanaal voor de Chinezen die de Nederlandse taal niet machtig zijn. Zo blijven zij up-to-date met de laatste ontwikkelingen in Nederland. Zo vormen wij een brug tussen Nederland en China.

Door onze belangrijke contributie aan de lokale Chinese gemeenschap, worden wij regelmatig benaderd door Nederlandse instanties alsmede de Chinese overheid om belangrijke evenementen bij te wonen en delegaties op te vangen.

Van de Chinezen in Nederland, tot de Chinezen toeristen!

China Times is door de Chinese ambassade in Nederland goedgekeurd. Dit resulteerde erin dat zij in de vluchten naar China gedistribueerd mogen worden. Dit maakt China Times een in-flight krant en hét leesmateriaal voor de Chinese toeristen die Nederland willen bezoeken.

China Times online & WeChat

Naast onze krant in print. Zijn wij ook erg actief op WeChat, het bekendste Chinese sociaal media-kanaal. Bijna elke Chinees maakt gebruik van WeChat. U kunt dit zien als een combinatie van WhatsApp, Facebook, diverse betaal-apps en nieuws-apps. Op WeChat heeft China Times een nieuwskanaal waar wij per dag 5 nieuwsartikelen plaatsen. Doordat wij dagelijks iets kunnen posten, zorgen wij ervoor dat onze doelgroep sneller op de hoogte kunnen zijn van het dagelijkse nieuws. Onze volgers groeien met de dag.

Contact

Heeft u meer vragen of opmerkingen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op.

China Times
Kleveringweg 15, 2616 LZ Delft
[email protected]