De film Home Coming is nu te zie in Netherlands!

Home Coming, met Chinese en Engel- se ondertiteling, is een patriotische blockbuster en wordt vanaf 3 no- vember vertoond in de Pathé thea- ters in tien grote Nederlandse steden, waaron- der Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Delft, Arnhem, Ede, Eindhoven, Groningen en Nijmegen.

Dit is een film ontwikkeld vanuit het perspectief van een Chinese diplomaat. Het is gebasseerd op een echte evacuatie, en laat zien hoe Chinese diplomaten de levens van overzeese landgeno- ten beschermen.

Home Coming vertelt het verhaal van het uit- breken van een oorlog in een fictieve republiek genaamd ‘Numia’. Diplomaat Zong Dawei (gespeeld door Zhang Yi) en een nieuwkomer van het ministerie van Buitenlandse Zaken Cheng Lang (gespeeld door Wang Junkai) geven vrijwil- lig hun kans op om terug naar China te gaan om de evacuatie van overzeese Chinezen te onder- steunen.

Wanneer zij denken hun missie succesvol te hebben afgerond, komen ze erachter dat ze nog een groep van 125 landgenoten moeten redden die nog achtergelaten zijn.

De film is momenteel erg populair in China en heeft binnen een halve maand al 20 miljoen euro winst gemaakt. Op de Chinese social mediaka- nalen zoals: Weibo, zeggen veel mensen dat de film hun tot tranen hebben ontroerd.

Bekijk de film nu in de bioscoop!

最新的文章

相关文章