De hemel voor liefhebbers van hotpot en grill, Restaurant Chengdu heeft alles

W anneer heeft u het restaurant geopend? En waarom heeft u voor de Sichuanese keuken gekozen?

Ik heb Chinees Restaurant Chengdu in 2004 geopend. Ik werd destijds verliefd op een dame uit Chengdu (een stad in de Sichuan provincie). Zij is later mijn vrouw geworden. Naast mijn liefde voor haar, ben ik ook verliefd geworden op de Sichuanese keuken. Samen hebben wij dit restaurant geopend. Toendertijd waren er geen authentieke Sichuanese restaurants in Nederland. Wij waren dus de eerste.

Wat maakt Restaurant Chengdu zo speciaal?

Voor de hotpot hebben wij een selectie van 16 verschillende bouillonsmaken. Zo hebben wij ook vegetarische bouillon en een halalversie. De bouillon wordt door ons zelf gemaakt. Als de bouillon op tafel staat, merk je de verschillen tussen instant en zelf gemaakte bouillon meteen. Hij ruikt heel lekker en smaakt heel rijk.

Behalve de gebruikelijke ingrediënten voor hotpot, hebben we ook Chuan Chuan. Hierbij worden verschillende soorten vlees en groenten aan spiesjes geregen en vervolgens in de hotpot gekookt. Bij Chuan Chuan kun je veel verschillende soorten vlees en groenten proberen. Bovendien is het zeer hygiënisch. In plaats van eetstokjes te gebruiken die door iedereen meerdere keren in de hotpot worden gestoken, worden de Chuan Chuan stokjes uit het bouillon gehaald en meteen gegeten en weggegooit.

Naast hotpot hebben we ook grillgerechten. Dit is de beste combinatie als je met vrienden uit eten gaat. Je kunt bij ons op twee verschillende manieren vlees en groenten eten, gekookt of gegrilld. En deze combinatie bieden we aan als All-You-Can-Eat.

Ik zie dat er een speciaal bezorgmenu is voor Chinees nieuwjaar, kan je daar iets meer over vertellen?

Door de plotselinge lockdown moesten we een takeaway optie aanbieden, maar voor een All You Can Eatrestaurant is dat geen gemakkelijke opgave. Aangezien Chinees Nieuwjaar voor de deur staat, hebben we dit menu samengesteld zodat mensen onze beste gerechten in één keer thuis kunnen uitproberen. Wij bezorgen in heel Nederland.

Gelukkig mogen nu alle restaurants weer open. Daarom nodigen wij iedereen van harte uit om onze hotpot, grill en Sichuanese gerechten te komen proberen, alles tegelijk, All-You-Can-Eat!

最新的文章

相关文章