Van verassende seizoen gerechten tot jaarlijkse trainingen in China, bij Fulu Mandarijn nemen zij de Sichuan keuken erg serieus

FuLu Mandarijn is een populair Sichuan restaurant gelegen aan de Dam in Amsterdam, hoe zijn jullie hier begonnen?

FuLu Mandarijn is bijna 10 jaar geleden begonnen als het eerste Sichuanese restaurant in Amsterdam en één van de eerste in heel Nederland. Door de prachtige locatie aan de Dam, hebben we veel toeristen van over de hele wereld als klanten, waaronder ook veel Chinezen. Daarom willen wij graag het visitekaartje zijn van Chinese restaurants in Nederland voor de hele wereld.

Wij presenteren de gerechten op unieke wijze door gebruik van speciaal geselecteerde borden en moderne Chinese decoraties. Deze borden worden per gerecht uitgekozen en worden speciaal vanuit China gehaald. De medewerkers spreken Engels envolgen elke drie maanden een taalcursus om het niveau tebehouden. Ook alle chefkoks worden getraind om hun vaardigheden op peil te houden en te zorgen dat alle gerechten elke keer dezelfde smaak heeft en het bijvoorbeeld niet per bereiding kan verschillen.

Wat voor soort klanten heeft FuLu Mandarijn nog meer naast de toeristen? En wat voor gerechten zouden jullie aan raden?

Naast de toeristen hebben we zeker ook veel vaste klanten en werken wij met een lidmaatschap. Lid word je via onze app, waardoor je van meerdere voordelen geniet. Hoe meer punten je spaart hoe groter je voordeel is. Ook kan je op je verjaardag genieten van een hoge korting. Om de klanten te blijven verrassen veranderen wij het menu met de seizoenen mee. Voor corona gingen we ook regelmatig terug naar China om op de hoogte te blijven van de nieuwste kooktechnieken.

Voor dit seizoen is onze aanrader de Lams Burritos. Volgens de traditionele Chinese denkwijze is lamsvlees een goede proteïne voor je lichaam in de winter. Daarnaast is onze aanrader ook de gewokte pikante krab met rode pepers, want in deze seizoen is de krab echt lekker.

Welke bijzondere gasten hebben jullie mogen ontvangen?

Er komen best veel bijzondere gasten langs door de ligging van ons restaurant. Deze is namelijkerg centraal in Amsterdam. De zoon van Jackie Chan; Jaycee Chan, Chinese zangers, talkshow presentators en prijswinnende acteurs hebben allemaal al bij ons gegeten. Naast Chinese beroemdheden hebben ook de Bollywood acteurs Emraan Hashmi en Anushka Sharma hier gegeten.

最新的文章

相关文章