HOT&HOT, de Chinese hotpot restaurant met 4 vestigingen, dit is hun verhaal

Kunt u ons vertellen over het begin van uw restaurant?

Drie jaar geleden, op dinsdag 11 december 2018, openden we het eerste HOT&HOT restaurant in Rotterdam. Op dat moment waren wij het eerste restaurant in Nederland dat gespecialiseerd was in Hot Pot. Na de opening kwamen Hot Pot liefhebbers uit heel Nederland als bijen naar de honing naar ons toe. Niet lang daarna hebben we in Amsterdam en Utrecht nog twee vestigingen geopend. Binnenkort openen we ons vijfde restaurant, maar de locatie houden we nog even geheim. De naam van ons restaurant  “HOT&HOT” geeft aan dat we de “warmte” van Hot Pot gerechten serveren in een atmosfeer die iedereen de “warmte” in hun hart laat voelen. De Sichuan keuken is ook één van onze specialiteiten. Naast HOT&HOT hebben we ook een Bubble Tea-winkel “Tea&Tea”, die precies twee jaar later op vrijdag 11 december 2020 is geopend. Hier serveren we verse vruchtenthee en Bubble Tea. In de toekomst hopen we meer vestigingen te openen in verschillende steden in Nederland, zodat iedereen in zijn eigen stad van onze lekkernijen kan genieten.

Binnenkant van HOT&HOT Rotterdam

We hebben HOT&HOT opgericht om voor Chinezen een plaats te creëren waar ze kunnen genieten van de authentieke Hot Pot uit hun moederland, en tegelijkertijd hebben we zo een nieuwe smaak bij de Nederlandse samenleving geïntroduceerd. Hot Pot lijkt een heel simpele kookmethode, maar in werkelijkheid is het een ontdekkingsreis langs vele smaken en verse ingrediënten, vooral voor degenen die nog nooit Hot Pot hebben geprobeerd.

Via de gerechten willen wij in ons restaurant de Nederlandse samenleving de Chinese culturele trends laten voelen. Dit doen we ook met het ontwerp van het interieur van het restaurant door één van de eigenaars, meneer Zhong, die jaren werkervaring heeft in architectuur en interieurontwerp. De combinatie van traditionele en moderne Chinese decoratie en muziek zorgt voor een heel bijzondere ervaring voor de bezoekers. Er worden ook regelmatig culturele evenementen georganiseerd om de band tussen culinaire fijnproevers te versterken. Ons team bestaat uit jongeren van diverse afkomst, hierdoor blijven we innovatief en creatief, zodat we met de tijd mee kunnen.

Wat zijn de specialiteiten op het menu? Wat zou u mensen aanbevelen in uw restaurant?

De andere oprichter, mevrouw Mo is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de gerechten. De bouillon wordt vaak de ziel van Hot Pot genoemd. We zijn heel trots op onze selectie van acht verschillende smaken bouillon: tomaten, paddenstoelen, groene peper, pittig, pittig-tomaten, kerrie, zeevruchten en zure kool. Doordat de Hot Pot in compartimenten is verdeeld, kan per Hot Pot een keuze gemaakt worden uit twee of drie van de acht genoemde bouillons. Hierdoor kun je per Hot Pot van verschillende smaken genieten en is de Hot Pot er ook voor degenen die niet van pittig eten houden of vegetarisch of halal willen eten. Wij zorgen ook voor de beste kwaliteit Hot Pot ingrediënten, namelijk vers vlees en verse groenten, voor de fijnproevers hebben we dun gesneden Ribeye biefstuk en Wagyu beef.

We bevelen mensen aan om onze Hot Pot combinatie spicy oil en paddenstoelen uit te proberen. De olie die we voor de bouillon gebruiken is van vegetarische herkomst en is gemaakt van paddenstielen uit de provincie Yunnan, waar veel paddenstoelen in het wild groeien. Proef tegelijkertijd twee verschillende bouillons, dat is als twee prachtige culinaire ervaringen, met dubbel de pret!

Restaurant Information:
https://hotandhot.eu/

Goudsesingel 340A,
3011 KL Rotterdam
T: 010 846 9071

Museumplein Hobbemakade 63,
1071XL Amsterdam
T: 020 779 8639

Zeedijk 57,
1012 AS Amsterdam
T: 020 779 8639

Proostwetering 80K
3543 AJ Utrecht
T: 030 307 3688

最新的文章

相关文章