Shocking: Kris Wu veroordeeld tot 13 jaar gevangenisstraf voor verkrachting

Op 25 november sprak de rechtbank van Beijing publiekelijk het vonnis uit over Kris Wu werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 13 jaar wegens verkrachting.

Na het proces oordeelde de rechtbank dat Kris Wu van november tot december 2020 gedwongen seks had gepleegd met drie vrouwen in zijn woning en achtereenvolgens van de gelegenheid gebruik maakte toen ze dronken waren en niet wisten hoe ze weerstand moesten bieden of niet konden weerstaan.

Op 1 juli, 2018, organiseerde Kris Wu in zijn residentie dit alles samen met anderen en werden de twee vrouwen gedwongen om promiscue activiteiten te ondernemen na het drinken. De districtsrechtbank van Chaoyang oordeelde dat het gedrag van Kris Wu de misdaad van verkrachting en de misdaad van het verzamelen van een menigte voor promiscuïteit vormde, en volgens de wet moest worden gestraft.

Gezien de feiten van deze misdaad van Kris Wu, de aard, omstandigheden en schadelijke gevolgen van de misdaad, heeft de rechtbank het bovenstaande oordeel geveld. Ambtenaren van de Canadese ambassade in China waren aanwezig toen het vonnis bekend werd gemaakt.

Kris Wu is Canadees, debuteerde in 2012 als lid van de Zuid-Koreaanse K-popt team : EXO-groep en ontwikkelde zich later in China, waar hij profiteerde van de welvaart van de entertainmenteconomie om een popster te worden in China.

Kriz Wu ontweek het betalen van belasting in China en werd daarom veroordeeld tot het betalen van een boete van 85 miljoen euro.

Volgens de Chinese wet moet Kris, als hij strafvermindering krijgt, minimaal 6,5 jaar gevangenisstraf uitzitten.

最新的文章

相关文章