Wat Koreaanse jongeren eten in Seoul?  Wat je kunt vinden in the Kogi House!

Wat maakt The Kogi House speciaal met de Koreaanse BBQ, welke gerechten zou je aanraden voor klanten die voor het eerst langskomen? 

Dit is niet mijn eerste Koreaanse BBQ-restaurant, voordat ik de baas was van Da Si Xi, gelegen in Chinatown Den Haag, waar je misschien van hebt gehoord. Ik heb dat restaurant ongeveer een jaar geleden verkocht omdat ik mijn bedrijf wil uitbreiden, een groter Koreaans BBQ-restaurant wil openen waar meer gasten kunnen worden ontvangen, en natuurlijk kunnen er meer gerechten worden toegevoegd. Ik heb ook Koreaanse chefs vanuit Seoul ingehuurd als adviseurs om de smaak van The Kogi House te verbeteren. Dus wat je hier eet is niet alleen heel authentiek maar ook modern, wat jonge Koreanen eten in Seoul, kunt je nu of in de toekomst in ons restaurant vinden. 

We serveren voornamelijk Koreaanse bbq-gerechten, Jeol-in Soegogi (gemarineerde biefstuk) en Deaji Bulgogi (gemarineerde varkenvlees) zijn erg lekker en wordt in vele rondes besteld door klanten. Maar meer dan dat, we combineren ook een beetje met Chinese BBQ, zoals Yang Kkochi (lam sate) en Japanse BBQ yakitori (kip sate), op onze menukaart. Het wordt door onze kok gegrild en op tafel geserveerd. 

A picture containing indoor, food, dish, different

Description automatically generated

Een van de gerechten die wordt aanbevolen is de Koreaanse gefrituurde kip ofwel “Korean fried chicken”. Korean Fried Chicken is één van de meest bekende Koreaanse gerechten. Het is een Koreaanse versie van krokant gefrituurde kippenvleugeltjes. Het wordt met veel verschillende soorten sauzen geserveerd, zoals sweet-spicy, knoflook, honey-buffer en nog veel andere soorten smaken. Op het menu van The Kogi House staan 4 verschillende soorten Korean fried chicken: spicy, honey, soy-garlic en naturel. Ze zijn alle 4 heel lekker maar als je tegen pittig kunt moet je zeker de spicy variant proeven. 

In de zomer raad ik je ook aan om de Koreaanse koude noedels te proberen, de soep is zoet en zuur als koude frisdrank en noedels zijn taai. Voor het koude weer wordt bij elke tafel een warme Kimchi jjigae (kimchi-stoofpot) en Bibimbap (rijstrund en groenten pot) besteld. 

A pan of food on a stove

Description automatically generated with low confidence

Wat zijn uw toekomstplannen voor uw restaurant en uw bedrijf? 

Voor The Kogi House gaan we een nieuw gerecht verzorgen: Korean BBQ seafood festijn, nr.1 in Nederland. Het wordt erg populair in Korea en verspreidt zijn invloed op YouTube. Het is nogsteeds de Koreaanse manier van barbecueën en sausen, maar de materialen zijn gepgraded naar kreeften, koningskrabben, inkvissen, sint-jakobsschelpen, enz. Ik vind dat het veel Nederlandse fijnproevers zal aantrekken,vooral jonge mensen die enthousiast over nieuwe dingen en met camera’s zijn. Het zal deze stad veel plezier brengen. 

Ook ben ik van plan om in Nederland een franchiserestaurant te openen. De naam van het restaurant is KFC (Korean Fried Chicken) en bereidt gebakken kip zoals de naam vermeld. De eerste gaat vooruit open voor station Den Haag Hollands Spoor.

A picture containing person, food, dish, meat

Description automatically generated

Info

The Kogi House Korean BBQ, Soju Bar 

Gortstraat 12, 2511 AP Den Haag 

最新的文章

相关文章